Slik kan du støtte driften av Radio L

Radio L er en ideell radiostasjon basert på frivillighet og dugnad. Din støtte er derfor viktig for oss. Alle tilskudd brukes går uavkortet til radiodriften. Det er flere måter å bidra på. Velg det som passer deg best.

Frivillig lytterlisens

Vil du være med å støtte lokalradioen? Radio L har som formål å sørge for et godt lokalradiotilbud i kommunene Lillesand og Birkenes. Radioen mottar ingen kommunal eller offentlig støtte for å drive virksomheten. Våre inntekter kommer i all hovedsak fra radiobingo, reklame og lytterlisens. Vi trenger derfor deg som bidragsyter slik at vi kan styrke driften av Radio L, samt dekke løpende kostnader. Alle inntekter går uavkortet til driften av Radio L.

For å støtte Radio L kan du overføre kr. 250,- til konto nummer 2850.21.14400. Innbetalingen merkes «lytterlisens»

Det er også mulig å betale lytterlisensen eller støtte radioen med valgfritt beløp via Vipps (Se nedenfor for fremgangsmåte).

Vi i Radio L takker for støtten!

Ønsker du tilsendt giro for lytterlisens?

Kontakt oss gjerne om du heller ønsker å få tilsendt i posten en innbetalingsblankett/giro fra Radio L, pålydende 250,- kroner.

Du kontaker oss da på telefon 372 72 600 eller sender en e-post til post@radio-l.no.

Støtte via Vipps

Det har aldri vært enklere å støtte oss økonomisk! Nå kan du gi ditt bidrag til Radio L via mobilen. Dersom du ønsker å gi en gave eller støtte oss med et valgfritt engangsbeløp kan du nå benytte Vipps til nummer 129469.

Hva er Vipps?

Vipps ble lansert av DNB 30. mai 2015, som en digital betalingstjeneste for smarttelefoner mellom privatpersoner. Vipps er en applikasjon som kan lastes ned til smarttelefoner (iOS og Android). Etter nedlasting må brukeren registrere seg med BankID og deretter legge inn betalingskort (Visa/Mastercard) eller et kontonummer fra en norsk bank. Når man registrerer seg som bruker opprettes det en kobling mellom mobilnummer og kontonummer slik at man kan betale til mobilnummer med Vipps.

For å sende penger er man avhengig av å registrere seg som bruker. Sender man penger til en bruker som ikke er registrert, vil mottager få melding om å registrere seg for å motta pengene. På denne måten kan man også betale til mottagere som ikke har lastet ned Vipps.

Vipps virker for alle, uansett hvilke bank du har. Alt du trenger er Vipps og mobilnummeret til personen du skal sende penger til.

Pris og vilkår
Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er under 5 000 kroner. Skal du vippse 5 001 kroner eller mer koster det 1 % av beløpet.

Støtte via grasrotandelen

Du har kanskje hørt om Grasrotandelen til Norsk Tipping. Dette er en ordning der du som registrert spiller kan velge et lag eller forening du ønsker å støtte. Vi i Radio L ønsker selvsagt at du ønsker å støtter oss. Når du spiller hos Norsk Tipping vil hele 7% av innsatsen gå direkte til den Grasrotmottakeren du har valgt.
Hva er grasrotandelen?

Hele Norsk Tippings overskudd går til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av din spilleinnsats.Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går sju kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

 

For at et lag lag eller forening skal kunne motta midler fra Grasrotandelen, må det være registrert i Frivillighetsregistret i Brønnøysundregisteret.

 

Regelverket for Grasrotandelen fastsettes av Kulturdepartementet

Hvordan støtte Radio L gjennom Grasrotandelen?

Du kan enkelt registrere Radio L som din grasrotmottaker, henvendelse til din lokale tippekommisjonær. Kommisjonæren kan
enkelt hjelpe deg med registrering.

 

Bli Grasrotgiver i dag, hos din Tippekommisjonær eller hos norsk-tipping.no