Slik finner du frem på hjemmesiden

Arild Andersen 24. mai 2022

Her finner du en oversikt om hvordan du enkelt kan finne frem på hjemmesiden.

Vi legger stadig ut nye innslag, intervjuer og programmer på vår hjemmeside. Enkelte lyttere mener det kan være litt vanskelig å finne igjen innslag, reportasjer. Vi har her prøvd å lage en liten guide for å bistå i navigeringen på hjemmesiden.

Bruk frisøk
Hvis man vil finne igjen et innslag kan man enkelt søke etter det. Oppe til høyre på menylinjen på hjemmesiden er det et ikon merket med et forstørrelsesglass. Trykk på dette og skriv deler av teksten eller hele teksten på innslaget du vil finne. Hvis du for eksempel leter etter programserien, “Solveig på Roede-kurs”, skriv da “roede” i søkefeltet og klikk “enter” eller på forstørrelseglasset. Da vil du få opp alle saker som inneholder søketermen, “Roede”. Finn innslaget du leter etter og klikk “les mer”. Da kommer du inn på saken og kan lese og lytte til innslaget.

Naviger med menyvalg
Når du leter etter en eldre artikkel, innslag eller programserie kan du finne dette, ved å bruke menyen øverst. I menyen øverst er det tre menypunkter du da skal forholde deg til. Ordinære reportasjer og innslag som er sendt på radioen ligger i kategorien “Lokalnytt”. Klikker du på dette menyvalget får du opp alle artikler i kronologisk rekkefølge med de nyeste først. Nyheter om Radio L finner du i kategorien “Radionytt”. Program- og podkastserier ligger under menyvalget “podkast”. Her kan du også navigere i undermenyer for å finne gamle arkivopptak og lignende fra Radio L.

Naviger med emneknagger
På noen saker, og spesielt på programserier, finner du en emneknagg (Tag) under teksten inne i saken. Klikker du på denne vil du få alle innslag i denne serien opp i kronologisk rekkefølge.