Slik spiller du radiobingo

Solveig Heldal 10. juli 2021

Hjemme i din egen godstol, hos naboen eller på hytta kan du spille radiobingo sammen med oss i Radio L hver eneste torsdag. Vi vet at mange samles på bingokvelden til hyggelig sosialt samvær ved radioen. Prøv du også! Vi kan love deg spennende underholdning og gode vinnersjanser!

Usikker på hvordan du spiller bingo, hvor mye penger du kan vinne eller hva du gjør dersom du er så heldig å få gevinst?Her er en enkel bruksanvisning for hvordan du spiller bingo hos oss.

Hver uke har vi 12.800 kroner i ordinære premier. I tillegg kan du vinne lykketallspotten som kan komme opp i hele 50.000 skattefrie kroner! For å spille må du skaffe deg ett eller flere bingohefter. Disse kan kjøpes på våre utsalgssteder. Kun Radio Ls datostemplede hefter kan benyttes. Heftene må være solgt av våre kommisjonærer. Ubrukte hefter kan ikke benyttes i en annen spilleomgang.

Trekningen følger du på våre FM-frekvenser eller på internett. Vi spiller til sammen 12 spill i løpet av en spilleomgang. Et bingohefte har fire spill. Vi spiller om en, to og tre rekker på hvert spill. For å få bingo må rekkene være innenfor samme rute på spillesiden. Du krysser av tallene etter hvert som de leses opp på radioen.  Når du har bingo, ringer du 372 72 600 med en gang. Bare vinnere som ringer inn under bingosendingen kan erverve gevinst. Dersom flere hatt fått Bingo i samme spill vil gevinstbeløpet bli delt.

Jackpotten kan komme opp i 50 000 kroner.

I hver spilleomgang spilles det også om en lykketallspott som kan vokse til hele 50.000 kroner. Jackpotten deles ut om noen får bingo på det forhåndsannonserte jackpottallet i tredje spill på hvert brett. Det deles maksimalt ut en jackpot pr. spilleomgang. Hvis ingen vinner jackpotten, overføres den videre til neste spilleomgang. Pottens størrelse og jackpottall opplyses av bingovert før spillet starter. Når potten går ut i en spilleomgang, vil den gjennoppbygges fra kroner 10.000 i påfølgende omgang.

Premier utbetales til vinner ved henvendelse på Narvesen i Strandgata 4a i Lillesand sentrum. For å kunne hente ut premien, må vinner ha med hele bingoheftet. Det holder ikke med bare arket som premien er vunnet på. Hentefristen for premier er 3 måneder.

Radio L er ikke ansvarlig for bortfall av radiosignaler på FM eller internett. Vi oppfordrer ellers til å følge bingovertens anvisninger. Kontakt oss på telefon 372 72 600 om du har spørsmål om radiobingo. Radio L har tillatelse fra Lotteritilsynet for å avvikle radiobingo. Regelverket som omfatter vår bingovirksomhet er bingoforskriften.

Vi vet at mange samles på bingokvelden til hyggelig sosialt samvær ved radioen. Prøv du også! Vi kan love deg en spennende underholdning!